Nonliin yhdistettävien sosiaalisen median tilien määrälle ei ole rajaa.

1. Tarkista tulos#
Tee muutos oikeassa yrityksessä ja tarkista tarkka käyttäjä, brändi, sivu tai profiili ennen tallentamista. Lataa asianomainen luettelo uudelleen sen jälkeen ja pyydä asianomaista käyttäjää kirjautumaan ulos ja takaisin sisään, jos käyttöoikeudet muuttuivat. Jos jokin vaihtoehto puuttuu, tarkista käyttäjän rooli ja brändin käyttöoikeus sen sijaan, että laajentaisit aiheeseen kuulumattomia käyttöoikeuksia. Kirjaa edellinen arvo muistiin, jotta ylläpitäjä voi palauttaa sen turvallisesti.