Hvordan nulstiller jeg mine filtre?

Hvis du ikke kan se alle dine opslag, kan et aktivt filter skjule dem. Det løser som regel problemet at nulstille filtrene.

Hvordan nulstiller jeg mine filtre?

1. Kontrollér resultatet#

Efter handlingen skal du rydde filtrene på dashboardet og finde opslaget ud fra destinationskonto, meddelelse, dato og synlig status. Tjek Scheduled, Reviewing eller Publications, alt efter din arbejdsgang. Hvis status ikke er som forventet, skal du gemme den præcise fejl og det præcise tidspunkt før du prøver igen. Undlad at indsende, klone eller slette igen og igen mens svaret fra et socialt netværk er usikkert. Det kan nemlig skabe en dublet eller fjerne et opslag på selve netværket.

Var denne artikel nyttig?

Book en personlig demo med vores team.