Hvordan skifter jeg mellem virksomheder når min Nonli-konto er knyttet til flere virksomheder?
Åbn hovedmenuen, og vælg navnet på den aktuelle virksomhed for at se de virksomheder der er knyttet til din individuelle bruger. Vælg destinationsvirksomheden, vent til dens navn og data er indlæst, og kontrollér derefter den aktive rolle og det aktive brand før du opretter eller ændrer noget. Når du skifter virksomhed, ændrer du arbejdsområdets kontekst; indhold og rettigheder flyttes ikke mellem virksomheder.

1. Kontrollér resultatet#
Foretag ændringen i den rigtige virksomhed, og tjek at det er den rigtige bruger, det rigtige brand eller den rigtige side eller profil før du gemmer. Genindlæs bagefter den relevante liste, og bed den berørte bruger om at logge ud og ind igen når rettighederne er ændret. Hvis en mulighed mangler, så kontrollér brugerens rolle og brandadgang i stedet for at udvide rettigheder der ikke vedrører sagen. Notér den tidligere værdi, så en administrator kan gendanne den sikkert.