Hvordan sletter jeg et opslag i Nonli?

Vælg det opslag du vil slette, og klik på »delete«. Bemærk at et opslag på Facebook eller LinkedIn også bliver slettet på det pågældende sociale medie.

Nonli-grænsefladen, der illustrerer »Hvordan sletter jeg et opslag i Nonli«

1. Kontrollér resultatet#

Efter handlingen skal du rydde filtrene på dashboardet og finde opslaget ud fra destinationskonto, meddelelse, dato og synlig status. Tjek Scheduled, Reviewing eller Publications, alt efter din arbejdsgang. Hvis status ikke er som forventet, skal du gemme den præcise fejl og det præcise tidspunkt før du prøver igen. Undlad at indsende, klone eller slette igen og igen mens svaret fra et socialt netværk er usikkert. Det kan nemlig skabe en dublet eller fjerne et opslag på selve netværket.

Var denne artikel nyttig?

Book en personlig demo med vores team.