Jos käyttäjällesi on määritetty useita rooleja, voit vaihtaa roolia käyttöliittymästä.
- Napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa hampurilaisvalikkoa.
- Valitse rooli, jota haluat käyttää.

1. Tarkista tulos#
Tee muutos oikeassa yrityksessä ja varmista ennen tallentamista, että käyttäjä, brändi, sivu tai profiili on oikea. Lataa asianomainen luettelo uudelleen sen jälkeen ja pyydä kyseistä käyttäjää kirjautumaan ulos ja takaisin sisään, jos käyttöoikeudet muuttuivat. Jos jokin vaihtoehto puuttuu, tarkista käyttäjän rooli ja brändikohtainen pääsy sen sijaan, että laajentaisit asiaan kuulumattomia käyttöoikeuksia. Kirjaa edellinen arvo ylös, jotta ylläpitäjä voi palauttaa sen turvallisesti.