Så ändrar du din användarroll

Om flera roller har tilldelats din användare, kan du byta roll i gränssnittet.

  1. Klicka på hamburgermenyn längst upp till höger.
  2. Välj den roll du vill använda.

Så ändrar du din användarroll

1. Kontrollera resultatet#

Gör ändringen i rätt företag och kontrollera exakt vilken användare, vilket varumärke, vilken sida eller vilken profil det gäller innan du sparar. Ladda sedan om den aktuella listan och be den berörda användaren att logga ut och in igen om behörigheterna har ändrats. Om ett alternativ saknas, kontrollera användarens roll och åtkomst till varumärket i stället för att utöka behörigheter som inte hör till saken. Anteckna det tidigare värdet så att en administratör kan återställa det på ett säkert sätt.

Var den här artikeln till hjälp?

Boka en personlig demo med vårt team.