Näin yhdistät uudelleen tai päivität kaikki Facebook- ja LinkedIn-sivusi

  1. Napsauta hampurilaisvalikkoa oikeassa yläkulmassa.
  2. Napsauta ”Social Accounts”.
  3. Napsauta ”Add an account”.
  4. Yhdistä kyseinen Facebook- tai LinkedIn-tili uudelleen, jotta käytettävissä olevat sivut päivittyvät.

1. Tarkista tulos#

Tee muutos oikeassa yrityksessä ja tarkista tarkka käyttäjä, brändi, sivu tai profiili ennen tallentamista. Lataa kyseinen luettelo uudelleen jälkeenpäin ja pyydä asianomaista käyttäjää kirjautumaan ulos ja takaisin sisään, jos käyttöoikeudet muuttuivat. Jos jokin vaihtoehto puuttuu, tarkista käyttäjän rooli ja brändin käyttöoikeudet sen sijaan, että laajentaisit muita, asiaan kuulumattomia käyttöoikeuksia. Kirjaa muistiin aiempi arvo, jotta ylläpitäjä voi palauttaa sen turvallisesti.

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?

Varaa henkilökohtainen demo tiimimme kanssa.