- Kliknij menu hamburgerowe w prawym górnym rogu.
- Kliknij „Social Accounts” (konta społecznościowe).
- Kliknij „Add an account” (dodaj konto).
- Ponownie połącz odpowiednie konto na Facebooku lub LinkedInie, aby odświeżyć dostępne strony.
1. Sprawdź wynik#
Wprowadź zmianę we właściwej firmie i przed zapisaniem sprawdź dokładnie użytkownika, markę, stronę lub profil. Następnie przeładuj odpowiednią listę, a jeśli zmieniły się uprawnienia, poproś użytkownika, którego to dotyczy, aby wylogował się i zalogował ponownie. Jeśli brakuje jakiejś opcji, sprawdź rolę użytkownika i jego dostęp do marek, zamiast rozszerzać niezwiązane uprawnienia. Zapisz poprzednią wartość, aby administrator mógł ją bezpiecznie przywrócić.