Tegnet vises når et innlegg er publisert med Intelligent Planning. Innlegget kan derfor flyttes automatisk til et nytt tidspunkt hvis et annet innlegg publiseres før den planlagte publiseringstiden.

1. Kontroller resultatet#
Etter handlingen fjerner du dashbordfiltrene og finner innlegget via målkonto, melding, dato og synlig status. Sjekk Scheduled, Reviewing eller Publications avhengig av arbeidsflyten. Hvis statusen er uventet, ta vare på den nøyaktige feilmeldingen og tidspunktet før du prøver på nytt. Ikke send inn, klon eller slett gjentatte ganger mens svaret fra det sosiale nettverket er uklart, fordi det kan skape et duplikat eller fjerne det faktiske innlegget på nettverket.