Hvad sker der når jeg klikker på »Nulstil dine filtre«?

Nonli nulstiller filtrene i den relevante del af Intelligence til deres standardkonfiguration – dvs. til den samme konfiguration som i temaet »Default Global Data«.

Nonli-grænsefladen, der illustrerer »Hvad sker der når jeg klikker på ›Nulstil dine filtre‹«

1. Kontrollér resultatet#

Genindlæs siden, og bekræft ændringen i den samme virksomhed og det samme modul hvor du foretog den. Hvis resultatet mangler, skal du rydde filtrene, kontrollere din rolle og det valgte sprog og kun gentage den ene relevante handling. Gem det viste tidsstempel og den nøjagtige meddelelse til supporten, og beskær skærmbilleder til det berørte kontrolelement, så de ikke indeholder uvedkommende data om virksomheder, brugere eller publiceringer.

Var denne artikel nyttig?

Book en personlig demo med vores team.