Vad händer när jag klickar på ”reset your filters”?

Nonli återställer filtren i den berörda delen av Intelligence till standardkonfigurationen – det vill säga till samma konfiguration som i temat ”Default Global Data”.

Nonli-gränssnittet som visar ”Vad händer när jag klickar på ’reset your filters’”

1. Kontrollera resultatet#

Ladda om sidan och kontrollera ändringen i samma företag och modul där den gjordes. Om resultatet saknas, rensa filtren, kontrollera din roll och det valda språket och gör bara om den berörda åtgärden. Spara den synliga tidsstämpeln och det exakta meddelandet till supporten och beskär skärmbilderna till den berörda delen av gränssnittet, så att de inte innehåller uppgifter om andra företag, användare eller inlägg.

Var den här artikeln till hjälp?

Boka en personlig demo med vårt team.