Co się dzieje po kliknięciu „reset your filters”?

Nonli przywraca filtry w danej sekcji Intelligence do ich domyślnej konfiguracji – czyli do tej samej konfiguracji co w temacie „Default Global Data”.

Interfejs Nonli ilustrujący „Co się dzieje po kliknięciu «reset your filters»”

1. Sprawdź wynik#

Odśwież stronę i potwierdź zmianę w tej samej firmie i tym samym module, w których została wprowadzona. Jeśli wyniku brakuje, wyczyść filtry, sprawdź swoją rolę i wybrany język, a następnie ponów tylko tę jedną czynność, której dotyczy problem. Zachowaj widoczny znacznik czasu i dokładny komunikat dla zespołu wsparcia, a zrzuty ekranu przytnij do danego elementu sterującego, tak aby nie zawierały niezwiązanych danych firmy, użytkowników ani publikacji.

Czy ten artykuł był pomocny?

Umów spersonalizowane demo z naszym zespołem.