Valitse poistettava julkaisu ja napsauta ”delete” -painiketta. Huomaa, että jos kyseessä on Facebook- tai LinkedIn-julkaisu, se poistetaan myös vastaavasta sosiaalisen median verkostosta.

1. Tarkista tulos#
Tyhjennä toiminnon jälkeen hallintapaneelin suodattimet ja etsi julkaisu kohdetilin, viestin, päivämäärän ja näkyvän tilan perusteella. Tarkista työnkulun mukaan Scheduled, Reviewing tai Publications. Jos tila on odottamaton, tallenna tarkka virheilmoitus ja aikaleima ennen uutta yritystä. Älä lähetä, kopioi tai poista julkaisua toistuvasti, kun sosiaalisen verkoston vastaus on epävarma, koska se voi luoda kaksoiskappaleen tai poistaa verkostossa jo olevan julkaisun.