Hoe verlaat ik een bedrijf?

Wanneer u een bedrijf verlaat, verliest u de toegang tot de merken en gegevens ervan; uw persoonlijke Nonli-gebruiker wordt niet verwijderd. Zorg er voordat u vertrekt voor dat een andere actieve beheerder de gebruikers, rollen, facturering, bots, websites en autorisaties van socialemedia-accounts kan beheren.

Open het hoofdmenu, schakel over naar het betreffende bedrijf, open de lidmaatschaps- of bedrijfsinstellingen en kies de actie om het bedrijf te verlaten. Lees de bevestiging zorgvuldig en controleer de bedrijfsnaam voordat u bevestigt. Als u de laatste beheerder bent, wijs dan eerst een vervanger aan; de interface kan de handeling blokkeren om een werkruimte zonder beheer te voorkomen.

Actie om een bedrijf te verlaten in de lidmaatschapsinstellingen van Nonli

Log na het vertrek uit en weer in en controleer of het bedrijf niet meer in de bedrijfskiezer staat. Als u het verkeerde bedrijf hebt verlaten of nog toegang tot historische gegevens nodig hebt, moet een beheerder van dat bedrijf uw individuele gebruiker opnieuw uitnodigen.

Was dit artikel nuttig?

Plan een persoonlijke demo met ons team.