Ontkoppel een pagina of profiel via Social Accounts (socialemedia-accounts) pas nadat u hebt gecontroleerd wat het gebruikt. Pauzeer afhankelijke bots, controleer ingeplande berichten, exports, rollen en merktoewijzingen en zoek daarna het juiste account op netwerk, naam en gebruikersnaam. Open de acties van het account, kies Remove (verwijderen) en bevestig één keer.

Hiermee verwijdert u de koppeling uit het huidige Nonli-bedrijf; de pagina of het profiel op het sociale netwerk wordt niet verwijderd. Al gepubliceerde berichten blijven als native berichten op het netwerk staan, tenzij een afzonderlijke verwijderactie wordt uitgevoerd. Ingeplande publicaties die alleen op het ontkoppelde account gericht zijn, kunnen mislukken en moeten daarom eerst opnieuw worden toegewezen of geannuleerd.
Als u een verlopen machtiging wilt herstellen, koppel het account dan opnieuw of vernieuw het in plaats van het te verwijderen. Is een account per ongeluk verwijderd, koppel het dan opnieuw met een bevoegde beheerder van het netwerk, herstel de merktoewijzing en controleer elke bot en elke rol voordat u de automatisering hervat.