Hvordan kan jeg tilbakestille filtrene mine?

Hvis du ikke ser alle innleggene dine, kan et aktivt filter skjule dem. Å tilbakestille filtrene løser vanligvis problemet.

Nonli-grensesnittet som illustrerer «Hvordan kan jeg tilbakestille filtrene mine?»

1. Kontroller resultatet#

Fjern dashbordfiltrene etter handlingen, og finn innlegget etter målkonto, melding, dato og synlig status. Sjekk Scheduled, Reviewing eller Publications ut fra arbeidsflyten. Hvis tilstanden er uventet, må du ta vare på den nøyaktige feilmeldingen og tidspunktet før du prøver på nytt. Ikke send inn, klon eller slett gjentatte ganger mens svaret fra det sosiale nettverket er uklart, for det kan opprette et duplikat eller fjerne innlegget i det sosiale nettverket.

Var denne artikkelen nyttig?

Book en personlig demo med teamet vårt.