Når du viser et tema og ændrer et af filtrene på skærmen, vises stjernen ved siden af temaets navn for at vise at der er sket en ændring som ikke er gemt i temaet. Hvis du klikker på »Save Filters«, bliver temaet opdateret med ændringen, og stjernen forsvinder.
