Hvordan forlader jeg en virksomhed?

Når du forlader en virksomhed, mister du adgangen til dens brands og data; din personlige Nonli-bruger bliver ikke slettet. Før du forlader den, skal du sikre dig at en anden aktiv administrator kan administrere brugere, roller, fakturering, robotter, websteder og autorisationer af sociale konti.

Åbn hovedmenuen, skift til den pågældende virksomhed, åbn dens medlemskabs- eller virksomhedsindstillinger, og vælg handlingen for at forlade den. Læs bekræftelsen grundigt, og tjek virksomhedens navn før du bekræfter. Hvis du er den sidste administrator, skal du først udpege en afløser; grænsefladen kan blokere handlingen for at forhindre et arbejdsområde uden administrator.

Handlingen til at forlade en virksomhed i medlemskabsindstillingerne i Nonli

Når du har forladt virksomheden, skal du logge ud og ind igen og bekræfte at virksomheden ikke længere vises i virksomhedsvælgeren. Hvis du forlod den forkerte virksomhed eller stadig har brug for adgang til historikken, skal en administrator i den virksomhed invitere din individuelle bruger igen.

Var denne artikel nyttig?

Book en personlig demo med vores team.