Jak opuścić firmę?

Opuszczenie firmy odbiera Ci dostęp do jej marek i danych; nie usuwa Twojego osobistego użytkownika Nonli. Zanim odejdziesz, upewnij się, że inny aktywny administrator może zarządzać użytkownikami, rolami, rozliczeniami, botami, stronami internetowymi i autoryzacjami kont społecznościowych.

Otwórz menu główne, przełącz się na daną firmę, otwórz jej ustawienia członkostwa lub ustawienia firmy i wybierz działanie opuszczenia firmy. Uważnie przeczytaj komunikat potwierdzenia i przed zatwierdzeniem sprawdź nazwę firmy. Jeśli jesteś ostatnim administratorem, najpierw wyznacz następcę; interfejs może zablokować tę operację, aby zapobiec pozostawieniu przestrzeni roboczej bez zarządcy.

Działanie opuszczenia firmy w ustawieniach członkostwa Nonli

Po opuszczeniu firmy wyloguj się, zaloguj ponownie i upewnij się, że firma nie pojawia się już w przełączniku firm. Jeśli opuszczono niewłaściwą firmę lub nadal potrzebujesz dostępu do danych historycznych, administrator tej firmy musi ponownie zaprosić Twojego indywidualnego użytkownika.

Czy ten artykuł był pomocny?

Umów spersonalizowane demo z naszym zespołem.