Wanneer u een thema weergeeft en een van de filters op het scherm wijzigt, verschijnt de ster naast de naam van uw thema om aan te geven dat er een wijziging is aangebracht die nog niet in uw thema is opgeslagen. Als u op “Save Filters” (Filters opslaan) klikt, wordt uw thema bijgewerkt met deze wijziging en verdwijnt de ster.
