Hvis flere roller er tildelt brukeren din, kan du bytte rolle fra grensesnittet.
- Klikk på hamburgermenyen øverst til høyre.
- Velg rollen du vil bruke.

1. Kontroller resultatet#
Gjør endringen i riktig selskap, og kontroller nøyaktig hvilken bruker, merkevare, side eller profil det gjelder, før du lagrer. Last den aktuelle listen inn på nytt etterpå, og be den berørte brukeren om å logge ut og inn igjen når rettigheter er endret. Hvis et alternativ mangler, kontrollerer du rollen og merkevaretilgangen til brukeren i stedet for å utvide urelaterte rettigheter. Noter den forrige verdien, slik at en administrator kan gjenopprette den på en trygg måte.