Slik kobler du til på nytt eller oppdaterer alle Facebook- og/eller LinkedIn-sidene dine

  1. Klikk på hamburgermenyen øverst til høyre.
  2. Klikk på «Social Accounts».
  3. Klikk på «Add an account».
  4. Koble til den aktuelle Facebook- eller LinkedIn-kontoen på nytt for å oppdatere de tilgjengelige sidene.

1. Kontroller resultatet#

Gjør endringen i riktig selskap og kontroller nøyaktig bruker, merkevare, side eller profil før du lagrer. Last inn den aktuelle listen på nytt etterpå, og be den berørte brukeren om å logge ut og inn igjen hvis rettigheter er endret. Hvis et alternativ mangler, kontroller rollen og merkevaretilgangen til brukeren i stedet for å utvide urelaterte rettigheter. Noter den forrige verdien, slik at en administrator trygt kan gjenopprette den.

Var denne artikkelen nyttig?

Book en personlig demo med teamet vårt.