Ten przycisk służy do aktualizacji kont w powiązanej marce, na przykład po zmianie zdjęcia profilowego lub nazwy użytkownika. W przykładzie zdjęcie profilowe zostało zmienione na Facebooku. Po kliknięciu przycisku aktualizacji nowe zdjęcie pojawi się w Nonli.
