For at oprette en kladde der kun er synlig for dig, skal du forberede dit opslag og klikke uden for publiceringsvinduet. Der åbnes en dialogboks, hvor du kan gemme kladden.
Du kan derefter åbne kladden ved at klikke på den lysegule notifikationsbjælke.