Aby utworzyć wersję roboczą posta widoczną tylko dla Ciebie, przygotuj post i kliknij poza oknem publikacji. Otworzy się okno modalne, w którym możesz zapisać wersję roboczą.
Do wersji roboczej przejdziesz potem, klikając jasnożółty pasek powiadomień.