Kun näytät teeman ja muutat jotakin näytön suodattimista, tähti ilmestyy teemasi nimen viereen osoittamaan, että muutos on tehty mutta sitä ei ole tallennettu teemaasi. Jos napsautat ”Save Filters” -painiketta, teemasi päivittyy vastaamaan muutosta ja tähti katoaa.
