Når du viser et tema og ændrer et af filtrene på skærmen, vises stjernen ved siden af dit temas navn for at vise at der er sket en ændring, men at den ikke er gemt i dit tema. Hvis du klikker på »Save Filters«, opdateres dit tema med ændringen, og stjernen forsvinder.
