När du visar ett tema och ändrar ett av filtren på skärmen, visas stjärnan bredvid namnet på ditt tema för att markera att en ändring har gjorts men inte har sparats i temat. Om du klickar på ”Save Filters”, uppdateras temat med ändringen och stjärnan försvinner.
