Gdy wyświetlasz temat i zmienisz jeden z filtrów na ekranie, obok nazwy tematu pojawia się gwiazdka, która wskazuje, że wprowadzono zmianę, ale nie została ona zapisana w temacie. Jeśli klikniesz „Save Filters” (zapisz filtry), temat zostanie zaktualizowany o tę zmianę, a gwiazdka zniknie.
