Når du har læse- og skriverettigheder til en social konto, skal du under oprettelsen af et opslag klikke på pilen ned på knappen »Let's GO!« i højre kolonne og derefter vælge »Awaiting review«.
En bruger uden skriverettigheder har kun adgang til handlingen »Awaiting review«.
Opslaget er derefter synligt for autoriserede brugere der kan redigere det eller godkende publiceringen.