Kun sinulla on sosiaalisen median tilin luku- ja kirjoitusoikeudet, napsauta julkaisua luodessasi oikeassa sarakkeessa ”Let's GO!” -painikkeen alanuolta ja valitse sitten ”Awaiting review”.
Käyttäjällä, jolla ei ole kirjoitusoikeuksia, on käytössään vain ”Awaiting review” -toiminto.
Julkaisu näkyy tämän jälkeen valtuutetuille käyttäjille, jotka voivat muokata sitä tai hyväksyä sen julkaistavaksi.