Når du viser et tema og endrer ett av filtrene på skjermen, vises stjernen ved siden av navnet på temaet ditt for å vise at en endring er gjort, men ikke lagret i temaet. Hvis du klikker på «Save Filters», oppdateres temaet ditt med denne endringen, og stjernen forsvinner.
