- Klik op het hamburgermenu rechtsboven
- Selecteer “Social Accounts” (socialemedia-accounts)
- Zoek het account dat u opnieuw wilt koppelen
- Klik op het stekkerpictogram dat verschijnt wanneer u er met de muis overheen gaat
- Volg de instructies om het opnieuw koppelen van het account af te ronden

Log voor een YouTube-kanaal in met het Google-account dat eigenaar is van het kanaal en vink op het machtigingenscherm van Google elke machtiging aan, of “Select all” (alles selecteren) wanneer dat wordt weergegeven, voordat u op “Continue” (doorgaan) klikt. Een machtiging die niet is aangevinkt, kan de functies voor publicatie, statistieken of Content ID beperken; zie hoe u een YouTube-kanaal koppelt.
Voor een YouTube-kanaal dat door een Content Owner wordt beheerd, controleert u het CMS-account en de instelling van Content ID voordat u het opnieuw koppelt.