Når du viser et tema og endrer et av filtrene på skjermen, vises stjernen ved siden av navnet på temaet for å vise at det er gjort en endring som ikke er lagret i temaet ditt. Hvis du klikker på «Save Filters», oppdateres temaet ditt med denne endringen, og stjernen forsvinner.
