Hvis du har lese- og skriverettigheter til en sosial konto, klikker du på pilen ned på knappen «Let's GO!» i høyre kolonne mens du oppretter et innlegg, og velger deretter «Awaiting review».
En bruker uten skriverettigheter har bare tilgang til handlingen «Awaiting review».
Innlegget blir deretter synlig for autoriserte brukere, som kan redigere det eller godkjenne publiseringen.