- Klik på hamburgermenuen øverst til højre
- Vælg »Social Accounts«
- Find den konto der skal tilsluttes igen
- Klik på stikikonet der vises når du holder musen over
- Følg instruktionerne for at gøre tilslutningen færdig

For en YouTube-kanal skal du logge ind med den Google-konto der ejer kanalen, og markere alle rettigheder på Googles rettighedsskærm eller »Select all« når den vises, før du klikker på »Continue«. En rettighed der ikke er markeret, kan begrænse publicering, statistik eller Content ID-funktioner; se hvordan du tilslutter en YouTube-kanal.
For en YouTube-kanal der administreres af en Content Owner, skal du tjekke CMS-kontoen og opsætningen af Content ID før du tilslutter den igen.