- Klicka på hamburgermenyn uppe till höger
- Välj ”Social Accounts” (konton i sociala medier)
- Leta upp kontot som ska återanslutas
- Klicka på ikonen med en stickkontakt som visas när du för muspekaren över kontot
- Följ instruktionerna för att slutföra återanslutningen av kontot

För en YouTube-kanal loggar du in med det Google-konto som äger kanalen och markerar varje behörighet på Googles behörighetsskärm, eller ”Select all” (markera alla) när det alternativet visas, innan du klickar på ”Continue” (fortsätt). En behörighet som lämnas omarkerad kan begränsa funktionerna för publicering, statistik eller Content ID. Se hur du ansluter en YouTube-kanal.
För en YouTube-kanal som hanteras av en Content Owner, kontrollera CMS-kontot och konfigurationen av Content ID innan du återansluter den.