- Napsauta hampurilaisvalikkoa oikeassa yläkulmassa
- Valitse ”Social Accounts”
- Etsi uudelleen yhdistettävä tili
- Napsauta pistokekuvaketta, joka tulee näkyviin, kun viet hiiren tilin päälle
- Viimeistele tilin uudelleenyhdistäminen ohjeiden mukaan

Jos yhdistät YouTube-kanavan, kirjaudu sisään Google-tilillä, joka omistaa kanavan, ja valitse kaikki oikeudet Googlen oikeuksien näytössä tai ”Select all”, kun se näkyy, ennen kuin napsautat ”Continue”. Valitsematta jätetty oikeus voi rajoittaa julkaisemista, tilastoja tai Content ID -ominaisuuksia; katso YouTube-kanavan yhdistäminen.
Jos YouTube-kanavaa hallinnoi Content Owner, tarkista CMS-tili ja Content ID -määritykset ennen kanavan uudelleenyhdistämistä.