- Klikk på hamburgermenyen øverst til høyre
- Velg «Social Accounts»
- Finn kontoen som skal kobles til på nytt
- Klikk på støpselikonet som vises når du holder musepekeren over kontoen
- Følg instruksjonene for å fullføre den nye tilkoblingen av kontoen

For en YouTube-kanal logger du inn med Google-kontoen som eier kanalen, og krysser av for alle tillatelsene på Googles tillatelsesskjerm, eller «Select all» når det vises, før du klikker på «Continue». En tillatelse som står uten avkrysning, kan begrense publisering, statistikk eller Content ID-funksjoner. Se hvordan du kobler til en YouTube-kanal.
For en YouTube-kanal som forvaltes av en Content Owner, kontroller CMS-kontoen og Content ID-oppsettet før du kobler den til på nytt.